Vârful Moldoveanu

Cel mai înalt vârf muntos din România se află situat în Masivul Făgăraș și are o altitudine de 2544 m. Este poreclit pentru aceasta “Acoperișul României”. Din cauza faptului că se află înconjurat de piscuri montane înalte, acesta este vizibil doar de pe creasta Făgărașului sau din aer.

Reprezintă o adevărată provocare pentru iubitorii de natură și de drumeții. Accesul aici, însă, nu este tocmai ușor. Există o varietate de trasee dificile chiar și pentru cățărătorii experți. Dar urcarea merită cu siguranță pentru că îți oferă peisaje care îți vor tăia respirația.

Dacă reușești să ai parte de o vreme frumoasă, te vei delecta cu o călătorie pe care nu o vei uita prea curând și care îți va oferi amintiri memorabile.

Alte atracții turistice

Gastronomie Autentica

Păstrăvi sălbatici din râurile de munte, brânză de la stâna de sub coasta dealului, slănină afumată sau miere groasă și curată, ca inima naturii, cu pâine aburindă, frământată în aluat de casă de brutari care macină grâul… […]

Descoperă

Viziteaza satele Tarii Fagarasului

Satul romanesc autentic a fost si va fie celula de baza a societatii romanesti. Aici cele mai vechi obiceiuri se intrepatrund cu […]

Descoperă

Trasee de bicicletă din Zona râului Olt

Tu, bicicleta ta și frumusețile naturale ale râului Olt! Descoperă traseul care îți va arăta farmecul ce se ascunde […]

Descoperă