Castelul De Lut Valea Zânelor

Magica poveste a acestui loc de vis începe în 2014, atunci când a fost construit. A devenit rapid cunoscut ca locul de basm binecuvântat de zâne.

La poalele măreților munți Făgăraș, chiar pe malul râului Porumbacu, se află acest loc feeric, rupt din basmele populare românești și păzit cu mare atenție de entități magice. Aici se pot relaxa călătorii, într-un loc scăldat de razele gentile ale soarelui, în pastelul infinit al florilor.

În Grădina Zânelor vă puteți bucura alături de întreaga familie de un picnic pe cinste, în aer curat, printre flori și gâze.

Castelul Valea Zânelor are și zece camera pentru cei care vor cazare, un restaurant construit din piatră, cu acoperiş verde cu flori, spaţiu de joacă pentru copii şi alte facilităţi pentru adulţi, printre care echitaţie şi mountain bike, prin parteneriate cu pensiunile din zonă.

Alte atracții turistice

Trasee de bicicletă din Zona râului Olt

Tu, bicicleta ta și frumusețile naturale ale râului Olt! Descoperă traseul care îți va arăta farmecul ce se ascunde […]

Descoperă

Herghelia Sâmbăta de Jos

Herghelia Sambata din Tara Fagarasului este cunoscuta pentru cresterea cailor Lipitan, una dintre cele mai valoroase rase de cai din lume […]

Descoperă

Cu caiacul pe Olt

Agrementul in caiac pe râul Olt în Tara Făgărășului, Transilvania, România este o experiență de neuitat. Acest râu magnific este înconjurat de […]

Descoperă