Politica de confidențialitate

1. Despre prezenta Declaratie de Confidentialitate

ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA CENTRUL REGIONAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA SI PROMOVARE TURISTICA – TARA FAGARASULUI, sediul in Vistea de Jos, comuna Vistea, nr. 132, jud. Brasov,  având Cod Unic de Înregistrare 25937155, este operator de date cu caracter personal in ce priveste datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti prin intermediul paginii noastre de internet https://tarafagarasului.com/ („Pagina de Internet”), cand accesati paginile noastre de pe retelele de socializare, cand ne folositi aplicatiile sau cand ne contactati (cumulativ “Servicii Online”).

Serviciile noastre online pot contine link-uri catre alte website-uri. Desi aceste website-uri au fost selectate cu atentie, ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA CENTRUL REGIONAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA SI PROMOVARE TURISTICA – TARA FAGARASULUI nu isi poate asuma responsabilitatea pentru colectarea datelor dumneavoastra personale de catre aceste website-uri. Aceasta declaratie nu se aplica pentru web-site-urile care nu sunt administrate de Asociatie.

Aceasta Declaratie de confidentialitate explica modalitatea in care Asociatia prelucreaza (colecteaza, stocheaza, transmite, utilizeaza) datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti atunci cand vizitati Pagina de Internet si/sau pe care ni le comunicati in alt mod, sau pe care le generam cu privire la dumneavoastra, precum si care va sunt drepturile.

Inainte de a ne transmite orice informatii, va rugam sa cititi cu atentie aceasta Declaratie de Confidentialitate. Va rugam sa nu va inregistrati pe Pagina de Internet si sa nu ne transmiteti datele voastre cu caracter personal daca nu intelegeti orice prevederi ale acestei Declaratii de Confidentialitate.

2. Ce date cu caracter personal colectam de la dumneavoastra, in ce mod si de ce

2.1 Cu prilejul contactarii de catre dvs. al serviciului nostru pentru clienti prin telefon, e-mail, retelele de socializare sau completand un formular online

Date personale prelucrate: numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail si toate celelalte date cu caracter personal furnizate de dvs.

Temeiul si scopul prelucrarii:

  • in temeiul executarii obligatiilor fata de dumneavoastra, in scopul de a va raspunde solicitarilor si pentru a gestiona reclamatiile dvs.
  • in baza interesului legitim al Asociatiei – in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre.

Perioada stocarii: cel mult 2 ani.

Consecintele refuzului de a ne furniza datele: nu aveti obligatia de a ne furniza datele dvs. cu caracter personal, insa, in unele cazuri, un asemenea refuz ar putea atrage imposibilitatea noastra de a va raspunde solicitarilor sau reclamatiilor.

2.2  Cu prilejul utilizarii Paginii de Internet

Datele personale prelucrate: datele personale furnizate cu ocazia trimiterii de catre dvs. a formularului online pe Pagina de internet si a activitatii dvs. pe Pagina de Internet : ex. nume, prenume, adresa de e-mail, comentarii pe care alegeti sa le transmiteti cu ocazia activitatii pe Paginile de Internet si a utilizarii Serviciilor Online.

Temeiul si scopul prelucrarii: in temeiul obligatiei noastre de a va asigura serviciile in vederea carora creati utilizati Pagina de Internet si in temeiul interesului nostru legitim de a preveni securitatea Paginii de Internet si a utilizarii abuzive a acestora.

Perioada stocarii: 3 ani de la ultima activitate a dvs.

Consecintele refuzului de a ne furniza datele: in cazul in care refuzati sa ne transmiteti informatiile solicitate in vederea crearii contului, nu veti putea desfasura pe Paginile de Internet activitatatile care sunt conditionate de cererea unui serviciu turistic.

In cazul informatiilor care nu sunt necesare pentru utilizarea Paginii de Internet, cu exceptia cazului in care se mentioneaza in mod expres altfel pe Paginile de Internet, furnizarea acestora nu este obligatorie, refuzul dumneavostra de a le furniza atragand imposibilitatea noastra de a le prelucra.

2.3  Cu prilejul utilizarii de catre dvs. a Serviciilor Online (inclusiv Pagina de Internet)

Datele personale prelucrate:

  • Adresa IP a dispozitivului dvs.;
  • Informatii cu privire la sistemul de operare si browserul dispozitivului dvs.;
  • Interactiunea dvs. cu site-urile web, cu aplicatiile si cu anunturile noastre online;
  • informatii tehnice despre dispozitivul dvs. si interactiunea dvs. cu site-urile si aplicatiile noastre.

Temeiul si scopul prelucrarii: in temeiul interesului nostru legitim, cu scopul de a optimiza experienta dvs. de navigare si pentru a va oferi informatii relevante in toate canalele.

Perioada stocarii: o perioada de 3 ani de la ultima activitate a dvs.

Consecintele refuzului de a ne furniza datele: in cazul in care va exprimati refuzul de a ne permite prelucrarea acestor date cu caracter personal, nu vom putea realiza operatiunile de prelucrare mentionate mai sus.

Cookie-urile

Utilizam cookie-uri pentru a colecta informatii. Cookie-urile sunt fisiere de date mici care sunt create pe dispozitivul pe care il utilizati pentru a vizita site-ul nostru web. Cookie-urile va impiedica sa furnizati in mod repetat datele dvs., specificand optiunile dvs. Astfel, informatiile dvs. devin disponibile si celorlalte parti implicate in publicarea anunturilor noastre. Vom solicita intotdeauna acordul dvs., inainte de a utiliza aceste tipuri de cookie-uri.

Cookie-urile utilizate pentru publicitate sunt stocate pe dispozitivul dvs. pentru o perioada de cel mult douasprezece luni de la ultima dvs. vizita. Puteti oricand sa dezactivati sau sa stergeti cookie-urile de pe dispozitiv dvs. Puteti gasi toate detaliile aferente in declaratia noastra de cookie-uri. Daca alegeti sa stergeti cookie-urile, este posibil ca site-ul nostru web sa nu functioneze la fel de optim ca inainte si unele servicii ar putea sa nu mai fie disponibile pentru dvs.

Geolocalizarea / GPS

De asemenea, folosim geolocalizarea dvs. in unele dintre aplicatiile noastre, dar numai in cazul in care ati activat acest lucru. Utilizam semnalul GPS al dispozitivului dvs. pentru a promova un anumit continut pe dispozitivul dvs., cum ar fi atunci cand va aflati in apropierea unei anumite locatii sau intr-o locatie geografica.

Nu stocam locatiile istorice ale dvs. Folosim doar ultima dvs. locatie cunoscuta. Stocam vizitele dvs. in zonele geografice care au fost marcate pentru anumite campanii sau evenimente. Aceste informatii sunt sterse atunci cand campania sau evenimentul este finalizat. Puteti sa dezactivati in orice moment partajarea datelor cu privire la locatie / GPS in setarile dispozitivului dvs. (mobil).

2.4 Pe paginile de socializare

Pe paginile noastre de socializare

Atunci cand dvs. comunicati cu noi prin intermediul retelelor de socializare (Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram, Facebook si altele), vom primi cateva dintre informatiile dvs. Puteti interactiona pe paginile noastre de socializare:

  • Plasand un comentariu sau expediind un mesaj – in cazul in care trimiteti un mesaj paginii, avem acces la profilul dumneavoastra public (care include username-ul) precum si continutul si data/ora acelui mesaj. Mesajele pot fi folosite, de exemplu, daca se organizeaza concursuri pe pagina sau sunt premiate persoane aleatoriu, caz in care putem valida castigatorii prin mesaje private si solicita informatii suplimentare (date de livrare);
  • Incarcand un continut media;
  • Devenind un follower (facand clic pe butonul „imi place” sau abonandu-va de exemplu la un canal YouTube);
  • Participand la concursurile si campaniile noastre organizate pe retelele de socializare (de exemplu, formularele pentru locul intai pe Facebook).

Datele personale prelucrate: numele dvs. de (utilizator), fotografia dvs. de profil, locul unde locuiti, adresa dvs. de e-mail si genul dvs. Puteti verifica setarile contului dvs. de pe retelele de socializare si declaratiile de confidentialitate aferente retelelor de socializare pentru a afla mai multe informatii.

De asemenea, prelucram date cu privire la profilul dvs. create pe reteaua de socializare relevanta si activitatea dvs. pe paginile noastre de socializare, inclusiv urmatoarele tipuri de date:

  • in cazul in care comentati la o postare a paginii, avem acces la profilul dumneavoastra public (care include username-ul) precum si continutul si data/ora acelui comentariu;
  • in cazul in care interactionati cu continutul paginii noastre (like, share), putem vizualiza profilul dumneavoastra public (care include username-ul) si reactia avuta.
  • Atunci cand interactionati cu pagina noastra, Facebook prelucreaza anumite date personale ale dumneavoastra, pe baza carora ne pune la dispozitie statistici agregate. Acestea nu includ date personale in mod direct, ci sunt limitate la:
    • numarul de click-uri pe datele de contact;
    • numarul de vizualizari ale paginii;
    • numarul de previzualizari ale paginii prin plasarea mouse-ului deasupra numelui paginii (hover);
    • numarul de aprecieri ale paginii;
    • numarul de persoane carora le-a fost afisat continut din pagina;
    • numarul de recomandari ale paginii efectuate de persoane;
    • numarul de interactiuni cu continutul paginii (like, share, comment, etc)
    • numarul de vizualizari al videoclipurilor de pe pagina pentru mai mult de 3 secunde;
    • numarul de urmaritori;
    • numarul de persoane care vizualizeaza campaniile noastre promotionale

Temeiul si scopul prelucrarii: in temeiul obligatiei de a va presta servicii, in scopul de a raspunde la comentariile si mesajele dvs, precum si in baza interesului nostru legitim de a analiza si evalua populatia consumatoare si pentru a va permite sa participati la concursurile si evenimentele noastre. De asemenea, aceste date sunt prelucrate in interesul nostru legitim de a ne promova marcile sau produsele, dupa caz, precum si pentru a putea dovedi, daca ne este necesar, corespondenta cu dumneavoastra.

Nu va utilizam datele pentru a va transmite comunicari de marketing decat daca optati in mod expres pentru o astfel de comunicare. Chiar si in asemenea cazuri, ne asiguram ca aveti la dispozitie o optiune simpla de a va dezabona (retragerea consimtamantului dumneavoastra) in orice moment, fie in comunicarea propriu-zisa, fie contactandu-ne.

Perioada stocarii: o perioada de 2 ani.

Consecintele refuzului de a ne furniza datele: Furnizarea datelor personale nu este obligatorie, insa retelele de socializare functioneaza intr-un mod unitar pentru pentru toate paginile si toti utilizatorii, astfel ca daca interactionati cu pagina noastra (ceea ce puteti alege sa nu faceti), vom putea avea acces in mod automat la anumite date despre dvs., dupa cum am aratat mai sus.

Pe paginile dvs. de socializare

Folosim de asemenea, retelele de socializare pentru a plasa publicitate, in baza interesului nostru legitim de a va furniza servicii. Acest lucru se bazeaza fie pe informatiile pe care platforma de socializare le-a colectat de la dvs., fie pe informatiile pe care le-a colectat Asociatia de la dvs.

In cazul in care platforma de socializare a colectat informatiile, Asociatia nu are acces la informatiile respective. Ca rezultat, nu ne putem expune cu privire la modul in care platforma stocheaza si utilizeaza informatiile. Va recomandam sa cititi conditiile si declaratiile de confidentialitate ale furnizorului retelei sociale. Acestea de asemenea de multe ori va ofera setari de cont sau alte mijloace pentru a schimba setarile dvs. de confidentialitate.

In cazul in care partajam informatiile dvs. cu caracter personal, cum ar fi adresa dvs. de e-mail sau numarul dvs. de telefon, platforma retelei de socializare utilizeaza informatiile dvs. pentru a include sau exclude posibilitatea dvs. de a vizualiza o anumita publicitate. Informatiile dvs. vor fi criptate (trunchiate) atunci cand sunt transferate pe platforma retelei de socializare. In cazul in care nu dispuneti de un profil pe o anumita platforma, acea platforma nu va putea sa decripteze informatiile si sa va identifice.

Am putea de asemenea sa va contactam in mod proactiv pe retelele de socializare in cazul in care sunteti conectat (a) la pagina noastra sau daca ati postat o poza sau un videoclip legat de Tara Fagarasului sau cu serviciile noastre.

3. Utilizarea informatiilor dvs. in vederea optimizarii produselor si serviciilor noastre

ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA CENTRUL REGIONAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA SI PROMOVARE TURISTICA – TARA FAGARASULUI utilizeaza informatiile pe care ni le furnizati pentru a evalua, analiza si optimiza:

  • Serviciile, in baza feedback-ului dvs.
  • Site-urile web si aplicatiile, in baza utilizarii de catre dvs.
  • Publicitatea, in baza interactiunii cu dvs.

Informatiile dvs. vor fi anonimizate inainte de a fi utilizate. Suntem mai degraba interesati tendintele si datele agregate decat de situatia dvs. particulara.

4. Cine are acces la informatiile dvs.?

ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA CENTRUL REGIONAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA SI PROMOVARE TURISTICA – TARA FAGARASULUI nu vinde informatiile dvs. altor persoane, insa noi punem la dispozitie informatiile cu caracter personal partenerilor care lucreaza cu noi pentru a furniza produse si servicii sau care ne ajuta sa comercializam aceste produse clientilor. In functie de natura interactiunii dvs. cu noi furnizam informatiile dvs. urmatorilor parteneri:

  • Partenerilor de tratare a comenzilor pentru a va livra serviciile comandate de dvs;
  • Agentiilor media, pentru a gestiona site-ul web si aplicatiile noastre si pentru a afisa reclame pe internet;
  • Agentiilor de marketing, pentru a ne oferi suport la organizarea de concursuri, promotii, programe de loialitate si alte evenimente;
  • Companiilor care ne ajuta la analizarea datelor despre clienti si crearea de profiluri;
  • Platformelor de pe retelele de socializare, pentru a plasa publicitatea noastra;
  • Avocatilor, prestatorilor de servicii IT, consultantilor nostri si societatilor care auditeaza activitatea Asociatiei;

Partenerii nostri utilizeaza informatiile dvs. doar in conformitate cu instructiunile noastre. Luam masuri pentru a ne asigura ca informatiile dvs. sunt utilizate doar in scopurile descrise in aceasta declaratie de confidentialitate.

Datele cu caracter personal vor fi furnizate organelor de supraveghere, autoritatilor fiscale si / sau autoritatilor de investigare doar in cazul in care ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA CENTRUL REGIONAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA SI PROMOVARE TURISTICA – TARA FAGARASULUI este obligata sa procedeze astfel in conformitate cu legislatia.

Din partea caror altor parti primim informatiile dvs.?

ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA CENTRUL REGIONAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA SI PROMOVARE TURISTICA – TARA FAGARASULUI nu colecteaza informatiile dvs. cu caracter personal de la alte persoane fara a nu va informa in prealabil pe dvs. In cazul in care primim informatii de la alte persoane, intotdeauna ne asiguram ca avem consimtamantul dvs. pentru primirea si utilizarea informatiilor respective.

5. Transferul de date cu caracter personal catre o tara terta sau organizatie international

Nu se transfera date cu caracter personal catre o tara terta, cu exceptia folosirii/transmiterii pe canale media care ar putea fi considerate transfer catre o tara terta sau organizatie international (ex. Youtube).

Mentionam ca nu avem posibilitatea de a proteja si/sau controla in orice mod, prelucrarea imaginii dumneavoastra asa cum aceasta este reprodusa in fotografiile sau inregistrarile mentionate anterior, in situatiile in care acestea sunt preluate de orice persoana de pe retelele de socializare unde acestea vor fi mediatizate si nu asumam raspunderea cu privire la o asemenea eventuala prelucrare.

6. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracater personal

Veti avea, in orice moment, urmatoarele drepturi referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal prelucrate de noi („Drepturile”):

  • Dreptul la informatii de baza. Aveti dreptul de a vi se transmite informatii privind identitateaoperatorului de date cu caracter personal, privind motivele operatorului de date cu caracter personal de a prelucra datele cu caracter personal si alte informatii relevante necesare pentru a asigura prelucrarea corecta si transparenta a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Daca doriti sa cunoasteti ce informatii stocam despre dvs., solicitati acest lucru si va vom trimite o prezentare generala cu privire la informatiile dvs. cu caracter personal.
  • Dreptul de acces. Aveti dreptul de a vi se confirma daca si unde compania noastra prelucreazadatele dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la informatii cu privire la scopul prelucrarii, cu privire la categoriile de date prelucrate, cu privire la categoriile de destinatari cu care datele pot fi impartasite, informatii cu privire la perioada pe care datele vor fi stocate (sau criteriile folosite pentru a calcula aceasta perioada), informatii cu privire la existenta drepturilor de stergere, rectificare sau limitare a prelucrarii si de a va opune prelucrarii, informatii privind existenta dreptului de a depune plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), in cazul in care datele nu au fost colectate de la dumneavoastra, informatii cu privire la sursa datelor, informatii cu privire la existenta si o explicatie a logicii implicate in orice prelucrare automata care are un efect semnificativ asupra dumneavoastra.
  • Dreptul de rectificare. Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea de catrenoi a datelor cu caracter personal incorecte care va privesc.
  • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”). Aveti dreptul de a obtine, fara intarzierinejustificate, stergerea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal si avem obligatia de a sterge datele dumneavoastra cu caracter personal fara intarziere nejustificata daca: (a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare in legatura cu scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate in alt mod; (b) va retrageti acordul pe care se bazeaza prelucrarea, in cazul in care nu exista un alt temei legal pentru prelucrare; (c) va opuneti prelucrarii in conformitate cu dreptul dumneavoastra de opozitie si nu exista temeiuri legale pentru prelucrare care prevaleaza, sau va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct; (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal; (e) datele cu caracter personal trebuie sterse in conformitate cu o obligatie legala in temeiul unei legi comunitare sau in temeiul altor legi aplicabile noua. Fara a aduce atingere celor de mai sus, putem continua sa prelucram in mod legal datele dumneavoastra cu caracter personal in masura in care prelucrarea este necesara: (i) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si informare; (ii) pentru respectarea unei obligatii legale; (iii) pentru formularea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale.
  • Dreptul de a limita prelucrarea. Aveti dreptul de a obtine limitarea prelucrarii de catre noi inuna dintre urmatoarele situatii: (a) contestati acuratetea datelor cu caracter personal, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam acuratetea datelor cu caracter personal; (b) prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si solicitati, in schimb, limitarea utilizarii acestora; (c) nu mai avem nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul prelucrarii, insa acestea va sunt necesare dumneavoastra pentru a initia, exercita sau apara pretentii legale; (d) va opuneti prelucrarii pe durata necesara pentru a verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza celor invocate de dumneavoastra.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal, pe careni le-ati transmis, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil electronic si aveti dreptul de a transmite aceste date unui alt operator de date cu caracter personal in cazul in care (a): prelucrarea se bazeaza pe acord sau pe un contract; si (b) prelucrarea se realizeaza prin mijloace electronice.
  • (G)    Dreptul de opozitie. Aveti dreptul de a va opune, pentru motive legate de situatiadumneavoastra specifica, in orice moment, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza intereselor noastre legitime sau ale unei terte parti. Cu toate acestea, avem dreptul de a demonstra ca avem motive legitime intemeiate pentru prelucrare care prevaleaza intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau ca scopul prelucrarii este introducerea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Cu exceptiacazului in care decizia (a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si noi; (b) este autorizata de legea comunitara sau de legile aplicabile noua; sau (c) se bazeaza pe acordul dumneavoastra expres, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv realizarea de profiluri, care produce efecte juridice asupra dumneavoastra sau va afecteaza in mod similar.

Vom respecta drepturile dumneavoastra de acces, rectificare, limitare, stergere si opozitie, cu titlu gratuit. Putem solicita o taxa rezonabila pentru solicitari repetate sau solicitari pe care le consideram vadit nefondate sau excesive, sau pentru copii suplimentare.

7.  Modul in care ne puteti contacta si modul in care va raspundem:

Pentru     a     va     exercita     Drepturile     mentionate    mai     sus,     ne     puteti     contacta     la:

[email protected]yahoo.com .

Va vom raspunde in termen de patru saptamani de la primirea unei solicitari din partea dvs. in legatura cu aceste drepturi. Daca primim un numar mare de solicitari, sau solicitari deosebit de complexe, termenul poate fi prelungit cu maxim alte doua luni. In cazul in care nu respectam acest termen, puteti depune o plangere la ANSPDCP si puteti solicita remedii legale.

Solicitarile pot fi efectuate facand clic pe link-ul de contact de pe site-ul web care v-a redirectionat catre aceasta declaratie de confidentialitate sau care publica declaratia respectiva. De asemenea, puteti accesa pagina de contact a site-ului web Tara Fagarasului (https://tarafagarasului.com/). Alternativ, trimiteti un e-mail la [email protected] indicand tara dvs. si modul in care ati interactionat cu Tara Fagarasului.

Este posibil ca solicitarile dvs. sa fie respinse in cazul in care nu putem verifica identitatea dvs., solicitarea dvs. este nerezonabila sau nespecifica sau in cazul in care solicitarea dvs. pune in pericol confidentialitatea celorlalti.

In cazul in care dvs. doriti sa depuneti o plangere cu privire la modul in care folosim informatiile dvs. sau la modul in care raspundem la solicitarile dvs. si intrebarile legate de confidentialitate, puteti de asemenea expedia o reclamatie catre ANSPDCP.

8. Modificarea Declaratiei de Confidentialitate

Putem actualiza Declaratia noastră de confidentialitate periodic. Actualizarile Declaratiei noastre de confidentialitate vor fi publicate pe Pagina de Internet. Orice modificari intra in vigoare la data publicarii lor pe Paginile de Internet. Prin urmare, va recomandăm sa vizitati periodic Pagina de Internet pentru a fi informat in legatură cu posibile actualizari.