Trasee de biciletă – Drumul de sub Munte

Mișcare in aer liber!

Drumul de sub munte din Tara Fagarasului ofera oportunitatea de a descoperi asezarile satesti traditionale din regiune.

Aceste sate sunt unele dintre cele mai pitoresti si mai autentice din Romania si ofera o privire asupra vietii de zi cu zi a oamenilor din aceasta regiune.Ciclismul este un sport care ne ajuta sa ne mentinem in forma, sa imbunatatim sistemul cardiovascular si sa ne mentinem o greutate sanatoasa.

Drumul de sub munte din Tara Fagarasului ofera posibilitatea de a descoperi asezarile satesti traditionale din regiune, care sunt unele dintre cele mai pitoresti si mai autentice din Romania si ofera o privire asupra vietii de zi cu zi a oamenilor din aceasta regiune. Este un loc minunat pentru a ne bucura de un peisaj natural si pentru a descoperi cultura si traditiile romanesti.

Bucura-te de natură!

Degustă!

Aici vei gasi si o varietate de produse traditionale, cum ar fi produse din lemn sau ceramica, care sunt confectionate manual. De asemenea, putem gasi si produse agricole, cum ar fi fructe si legume, care sunt cultivate local si care au un gust delicios si natural.

Drumul de sub munte din Tara Fagarasului este un loc perfect pentru plimbarile cu bicicleta, competitiile de ciclism si recreere. Parcurgand acest drum, putem admira frumusetea naturii, precum si traditiile si obiceiurile oamenilor din satele autentice din Tara Fagarasului.

Alte atracții turistice

Gastronomie Autentica

Păstrăvi sălbatici din râurile de munte, brânză de la stâna de sub coasta dealului, slănină afumată sau miere groasă și curată, ca inima naturii, cu pâine aburindă, frământată în aluat de casă de brutari care macină grâul… […]

Descoperă

Viziteaza satele Tarii Fagarasului

Satul romanesc autentic a fost si va fie celula de baza a societatii romanesti. Aici cele mai vechi obiceiuri se intrepatrund cu […]

Descoperă

Trasee de bicicletă din Zona râului Olt

Tu, bicicleta ta și frumusețile naturale ale râului Olt! Descoperă traseul care îți va arăta farmecul ce se ascunde […]

Descoperă