Picnic în Natură

Restaurant cu vedere de 5 stele!

Picnicul in natura din Tara Fagarasului este o experienta inedita pentru familii si grupuri de prieteni. Luați în considerare plăcerea de a face masa într-un cadru natural, înconjurat de munții și pădurile din această regiune.
În plus, puteți savura bucătăria tradițională locală, fie la un picnic, fie în timpul unui sezon festiv. Acestea vă vor oferi posibilitatea de a gusta specialități autentice și de a obține o mai bună înțelegere a tradițiilor.

Frumusețea naturală a Țării Făgărașului oferă oportunități nelimitate pentru evenimente corporate, brunchuri și mese festive. Puteți organiza o activitate de team-building sau o întâlnire de afaceri într-o locație liniștită, departe de zgomotul orașului. În același timp, veți putea să vă conectați cu natura și cu aerul oferit de planetă, permițându-vă să scăpați de rutina zilnică.

Goumet tradițional... Ptiroesc!

Pădurile verzi, munții împăduriți și râurile limpezi ca cristalul vă vor încânta privirea și vă vor permite să vă deconectați de viața modernă. De asemenea, puteți explora zonele naturale și puteți admira peisajele pitorești.

În cele din urmă, picnicul în natură Tara Făgărășului este o oportunitate o dată în viață de a combina activitățile de afaceri sau recreative cu o conexiune cu natura. Acest lucru vă va oferi un echilibru ideal între muncă și odihnă, lăsându-vă amintiri de neuitat.

 

Alte atracții turistice

Satul Rucăr

Rucăr, un pitoresc sat situat pe malul nordic al râului Olt, este una dintre bijuteriile autentice ale zonei Țării Făgărașului din România. Această așezare […]

Descoperă

Trasee de bicicletă din Zona râului Olt

Tu, bicicleta ta și frumusețile naturale ale râului Olt! Descoperă traseul care îți va arăta farmecul ce se ascunde […]

Descoperă

Herghelia Sâmbăta de Jos

Herghelia Sambata din Tara Fagarasului este cunoscuta pentru cresterea cailor Lipitan, una dintre cele mai valoroase rase de cai din lume […]

Descoperă