Păstrăvăria Popas Sâmbăta

Pescăresc

Sâmbăta de Sus

Program

10:00 - 23:00

Joi - Duminică


Sună-ne+40744573694

Scrie-ne

Descriere

Se spune că există locuri pe lumea aceasta unde natura vine în sprijinul oamenilor pentru a-i face fericiți. Se îmbracă în straie de sărbătoare, în culori pastelate, întru răsfățul ochilor și a minții. La fel se întâmplă și aici, în simfonia rîului Sâmbăta și sub semnul infinitelor nuanțe de verde ce fac din padurea din jur un colț de rai. Aici și-a găsit sălașul și Păstrăvăria Popas Sâmbăta, regina peștilor de apă curgătoare, spre deliciul naturii și al oamenilor. Complexul este situat în stațiunea climaterică Sâmbăta de Sus, lângă Mănăstirea Brâncoveanu.

Păstrăvul este vedeta noastră, de aceea tratam cu respect fiecare preparat pe care îl servim în restaurant. Fie prăjit în făină de mălai sau la cuptor cu mămaliguță și usturoi, păstrăvul de la Păstrăvăria Popas Sâmbăta este aparte datorită faptului ca este mereu proaspăt. Pe langă rețetele tradiționale, am creeat o serie de preparate pe bază de file de păstrăv care îți încântă atât ochii cât și gustul. Salata de icre de păstăv este un aperitiv ideal ce nu trebuie sa lipsescă de la nici o masă.

Relaxant, plăcut și primitor, restaurantul și terasa noastră sunt decorate cu elemente specifice zonei în care ne aflăm: lemnul – tradiție arhaică, piatra – temelia din muntelui și verdeața – sufletul pădurii care ne înconjoară. Pentru cei ce doresc o cină retrasă, foișorul din curte este locul perfect – atât pentru întâlniri private, de afaceri, cât și pentru evenimente în familie.

Program

10:00 - 23:00

Joi - Duminică


Sună-ne+40744573694

Scrie-ne

Harta

Contactează-ne

    Distribuie