Șinca – Templul Ursitelor

Aflat la La 45 km de Brașov și la 22 km de orașul Făgăraș, acest loc aproape magic este îmbrățișat de păduri, decorat de vegetație bogată și peisaje asemănătoare viselor și găzduiește celebrul templu din piatră numit „Templul Ursitelor”. Este de asemenea cunoscut și ca „locul în care toate dorințele se împlinesc”.

Se spune că sanctuarul ar avea vreo 7000 de ani vechime și că a fost creat de mâinile aceleiași civilizații pre-dacice care a construit Templul Alb. Multe dintre cele 9 spații originale s-au pierdut în timp. O serie de galerii unesc camerele existente, care au pe pereți însemne și simboluri. Cu un magnetism extraordinar, este considerat unul dintre puternicele centre energetice ale Pământului.

Altarul este o parte cu adevărat specială din acest templu, iar cei care i-au trecut pragul spun că au fost imediat cuprinși de o energie pozitivă pe toată durata șederii în el. Pe peretele altarului se află un alt mister: un portret al lui Hristos și două simboluri ezoterice: un hexagram (Steaua lui David) și simbolul Yin-Yang.

Alte atracții turistice

Trasee de bicicletă din Zona râului Olt

Tu, bicicleta ta și frumusețile naturale ale râului Olt! Descoperă traseul care îți va arăta farmecul ce se ascunde […]

Descoperă

Herghelia Sâmbăta de Jos

Herghelia Sambata din Tara Fagarasului este cunoscuta pentru cresterea cailor Lipitan, una dintre cele mai valoroase rase de cai din lume […]

Descoperă

Cu caiacul pe Olt

Agrementul in caiac pe râul Olt în Tara Făgărășului, Transilvania, România este o experiență de neuitat. Acest râu magnific este înconjurat de […]

Descoperă