The Dome Breaza

Breaza

Descriere

Bine ați venit la experiența de neuitat a Domului Geodezic, o perlă rară pe harta turistică a României! Treceți pragul într-un univers de rafinament și confort, adăpostit la poalele impunătoarelor Munți Făgăraș.Vă prezentăm cu mândrie Dome Breaza, o comoară ascunsă în inima pitorească a satului Breaza, îmbrățișată de frumusețea județului Brașov. Căminul nostru deosebit, cu trei dormitoare, vă oferă paturi matrimoniale și un living generos, toate încununate de priveliști montane de vis, pe care le puteți admira lenevind pe o canapea largă și confortabilă. Și, cum să trecem peste – o experiență revitalizantă în jacuzzi vă așteaptă.

Dar surprizele nu se opresc aici! Dome Breaza se laudă cu o terasă vastă de 90 de metri pătrați, de unde priveliștile montane la 360 de grade vă vor tăia răsuflarea. În bucătăria noastră echipată complet veți găsi tot ce e necesar pentru a pregăti un mic dejun îmbelșugat sau o cină deosebită: plită electrică de inducție de ultimă oră, frigider practic, cuptor modern și un aparat de cafea de top Delonghi Magnifica. Ne-am gândit și la un colț de grătar cu cărbuni pentru acele mese savurate sub cerul liber.Confortul dumneavoastră e garantat, datorită sistemului de climatizare și încălzire pe care le oferim. Pentru o atmosferă pe măsură, v-am pregătit un sistem de sunet Bluetooth de înaltă calitate de la Harman și Kardon, ideal pentru a vă însoți relaxarea în mijlocul naturii.Permiteți-mi să mă prezint – sunt Marius, gazda dumneavoastră la Dome Breaza.

Împreună cu echipa noastră devotată, am pus suflet în construirea acestui Dom Geodezic din Lemn, reinventând conceptul de glamping prin lux și plăceri alese. Sunt aici pentru a vă ura bun venit și a mă asigura că sejurul dumneavoastră va fi memorabil.Dacă alegeți să explorați împrejurimile, veți descoperi minuni la doar câțiva pași. Fortăreața Făgăraș, una dintre cele mai frumoase castele din Europa, vă așteaptă la o călătorie scurtă de 20 de minute cu mașina. Valea Sâmbăta de Sus, cu mănăstirea sa fermecătoare, se află la doar un sfert de oră de mers cu mașina. Pentru familiile aventuroase, Parcul de Aventură Draguș este tot la o aruncătură de băț. Iar pentru pasionații de iarnă, pârtia de schi din Draguș e la fel de aproape.Și pentru cei dornici de aventură, avem pregătite excursii offroad cu ATV-uri, SSV-uri și SUV-uri, pentru a vă satisface setea de adrenalină sau de liniște.Așadar, de ce să mai așteptați? Veniți să vă încărcați cu energie pozitivă în refugiul nostru rotund, un spațiu unde stilul se îmbină armonios cu confortul. Faceți rezervarea la The Dome Breaza acum și transformați o simplă evadare în munți într-o amintire de neuitat!

Facilități

  • Baie privata
  • Bucatarie
  • Frigider
  • Jacuzzi
  • Parcare
  • Terasa

Mese incluse

Nu

Harta

Contactează-ne

    Distribuie