Casa Vistisoara

10 adulți și 2 copii în 5 spații de cazare

Sat Vistisoara, strada Principala, pe Valea Vistei Mari

Descriere

Traim intr-o zona superba cu o priveliste uluitoare catre Varful Vistea Mare, o zona pe care dorim sa o impartasim si cu voi. Ne simtim multumiti cand vedem alte persoane satisfacute de experienta pe care le-o oferim.

Este o placere sa intalnim si sa cunoastem oameni din toate regiunile!

Nu suntem pentru toata lumea! Nu suntem un hotel/pensiune de lux, nu suntem nici o discoteca sau casa de distractii. Suntem o micuta casa de vacanta in care dorim sa oferim gazduire placuta si confortabila tuturor celor ce vor sa petreaca clipe minunate in mijlocul naturii. Situata intr-o zona linistita de la poalele Muntilor Fagaras, Casa de vacanta Vistisoara pune la dispoztia musafirilor o capacitate de cazare de 12 locuri in 5 camere cu grup sanitar propriu, o bucatarie deschisa complet utilata (inclusiv cu masina de spalat vase, foarte apreciata de doamne), precum si un salon destul de generos. Casa este prevazuta cu incalzire centrala pe lemne. In curte exista un gratar inchis in interiorul unui foisor de lemn.

Atractii turistice din zona:
Posibilitate de drumetii si trasee montane pe Valea Vistea Mare (Vf. Moldoveanu), Valea Vistisoarei si Valea Sambetei, vizitarea manastirii Brincoveanu, fantanitei Parintelui Arsenie Boca (2km), chiliei Parintelui Arsenie Boca de pe Valea Sambetei, cetatea Fagaras (30 km), Balea Lac(40 Km).
Cei doritori de aventura se pot relaxa in mijlocul naturii la ‘’Aventura Parc Dragus’’ (2km distanta de la noi).
Cei iubitorii de sporturi de iarna se pot distra la ‘’Partia de schi Dragus’’( la 2 km distanta de la no).
Daca ai chef de clubbing poti merge la ‘’Saga’’ in Victoria.
Cei doritori sa cunoasca traditiile din Tara Fagarasului, la 2 km este centrul mestesugaresc unde se cos costume populare.

Casa se inchiriaza in intregime si pretul este de 600 ron/noapte.

Localizare: sat Vistisoara, strada Principala, pe Valea Vistei Mari.

Facilități

  • Baie privata
  • Bucatarie
  • Foișor
  • Gradină
  • Grătar
  • Încălzire centrală
  • Living
  • Loc de joacă

Harta

Contactează-ne

    Distribuie